Toimitus- ja maksuehdot

Kurkirahasto kerää joukkorahoituskampanjalla rahoitusta vesilahtelaisen Kurjen tilan biodynaamisen pellon ostoon ja Mahdollisuuksien Puutarhan perustamiseen. Osallistumalla joukkorahoituskampanjaan, tulet pellon “maanhaltijaksi”

Jokaisella kampanjaan osallistuvalla on mahdollisuus halutessaan vierailla paikan päällä Kurjen biodynaamisella tilalla ja luoda henkilökohtainen suhde maahan ja tilan elämään. Kampanjaan osallistutaan valitsemalla verkkokaupasta itselle tai yritykselle soveltuva vastike ja niitä voi halutessaan lunastaa useita.


Haastekampanjan tavoite: 40 000 euroa
Tavoite on kerätä vastikkeellisella joukkorahoituksella pankkilainaan tarvittava omarahoitusosuus. Ensimmäinen joukkorahoituskampanja viljelysmaan ostamiseksi Kurjen biodynaamisen tilan yhteydestä Vesilahdelta on päättynyt 30.9.2018 ja se tuotti  30 703 euroa. 7.11.2018 alkaneen jatkokampanjan tavoite on 40 000 euroa.
Haastekampanjalla ei ole minimitavoitetta, sillä jokainen koottu euro on merkityksellinen. Pelto on ostettava joka tapauksessa. Jos joukkorahoituksen tavoite ei toteudu, varojen keruuta jatketaan muulla tavalla.

Keräysaika: 15.4.-30.9.2018 ja 7.11.-15.12.2018

Maksu

Maksutavan tarjoaa Checkout Finland Oy:n. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa

Nordean,
Osuuspankin,
Säästöpankin,
POP-pankin,
Danske Bankin,
Handelsbankenin,
S-pankin,
Ålandsbankenin ja
LähiTapiola pankin maksupainikkeilla.
Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

MAKSUT LUOTTOKORTEILLA
Voit maksaa verkkokaupassa

Visa-,
Visa Debit-,
Visa Electron-,
MasterCard- ja
Debit MasterCard -korteilla.
Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. 

Checkout -palvelun maksuehdot

Toimitus

Kunkin vastikkeen kohdalle on merkitty toimitustapa ja aika, mikäli se on tiedossa. Muiden vastikkeiden kohdalla toimitusajasta ja -tavasta ollaan sinuun yhteydessä.