Pieni pala Mahdollisuuksien Puutarhasta
Pieni pala Mahdollisuuksien Puutarhasta

Pieni pala Mahdollisuuksien Puutarhasta

500,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

Tule mukaan perustamaan Mahdollisuuksien Puutarhaa

Kurkirahasto on perustammassa “Mahdollisuuksien Puutarhaa”, jossa voimme oppia ja nauttia mehiläisistä, hedelmäpuista, biodynaamisesta viljelystä. Puutarhaa varten tarvitaan maata ja hedelmäpuita. Ostamalla tämän "tuotteen" olet perustamassa Mahdollisuuksien Puutarhaa ja osallistumassa yhteisen maan ostoon.

Osallistumalla haastekampanjaan:
- Suojelet humusta
- Osallistut ilmastonmuutoksen torjuntatyöhön
- Vaikutat ruoan laatuun
- Pidät huolta monimuotoisuudesta
- Tuet viljelijää hänen työssään nyt ja tulevaisuudessa

Lisäksi olet luomassa paikkaa, jossa lapset ja nuoret voivat oppia käytännössä millaista on kestävä maatalous ja millaisten tekijöiden yhteisvaikutuksen alaisena hyvinvointimme on.

Mahdollisuuksien Puutarhan perustamiseen voitte osallistua valitsemallanne summalla, joko nettikauppamme kautta (kauppa.kurkirahasto.fi) tai ottamalla yhteyttä info@kurkirasto.fi. Esimerkiksi 2 000 eurolla saamme yhden hedelmäpuun, 1 000 eurolla marjapensaan ja 100 eurolla palan kukkapeltoa hedelmätarhan ympärille.

Mitä te saatte?
Tähän haastekampanjaan osallistuvat yritykset ja yhteisöt ovat mukana luomassa käytännön ratkaisuja aikamme haasteisiin. Tässä työssä mukana oloa voi hyödyntää omassa viestinnässään ja saada siten positiivista näkyvyyttä. Saatte nimenne Mahdollisuuksien Puutarhan porttiin sekä  Kurkirahaston yhteistyökumppanien listaan nettisivuillemme. Saatte jatkuvan yhteyden tukemaanne hankkeeseen. Lisäksi saatte mahdollisuuden järjestää työhyvinvointipäiviä Mahdollisuuksien puutarhassa erikseen sovittavalla hinnalla.

Haastekampanjaan osallistuvat yksityishenkilöt saavat vastineeksi "haltijataalereita", joilla pääsee osallistumaan Kurkirahaston tapahtumiin ja kursseille. Jokaista haastekampanjaan laittamaasi 50 euroa kohden sinulle lähetetään 1 haltijataaleri. Osallistuminen tapahtumiin ja kursseille maksaa 1-4 taaleria.

Lue lisää haastekampanjasta www.kurkirahasto.fi

Voit haastaa mukaan yrityksen tai henkilön, jonka tiedät arvostavan kestävää kehitystä!

Arvostelut 0 arvostelua