Toimitus- ja maksuehdot

Kurkirahasto on Biodynaamisen viljelyn säätiön alainen epäitsenäinen rahasto, joka omistaa biodynaamisesti viljeltyä maata Vesilahdessa. Maa on ostettu 20.2.2019 yhteiseksi joukkorahoituksen ja pankkilainan turvin.  Vappuna 2020 käynnistyvällä uudella joukkorahoituksella etsimme lisää Maanhaltijoita joukkoomme.

Osallistumalla joukkorahoituskampanjaan, tulet pellon “maanhaltijaksi”

Jokaisella kampanjaan osallistuvalla on mahdollisuus halutessaan vierailla paikan päällä Haltijan tilalla ja luoda henkilökohtainen suhde maahan ja tilan elämään. Kampanjaan osallistutaan valitsemalla verkkokaupasta itselle tai yritykselle soveltuva vastike ja niitä voi halutessaan lunastaa useita.


Joukkorahoitus 2020 alkaa 1.5.2020

Maksu

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Katso Checkout -palvelun maksuehdot


Toimitus

Kaikille osallistuneille lähetetään osallistumisesta todisteeksi Haltijasertifikaatti. Haltijataalerit ja Haltijasertifikaatit postitetaan joukkorahoituskampanjan päätyttyä syksyllä 2020.