Ryhdy Kumppanuushaltijaksi
Ryhdy Kumppanuushaltijaksi

Ryhdy Kumppanuushaltijaksi

500,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

Ryhdy Kumppanuushaltijaks.Sinusta tulee Maanhaltija ja olet lisäksi tukemassa uuden kumppanuusmaatalousyhteisön syntyä Haltijan tilalle.

Askel kohti vastuullisempaa, kumppanuuteen perustuvaa maataloutta ja ruokaturvaa tulee olemaan Haltijan tilalle suunniteltu ensisijaisesti Maanhaltijoille suunnattu kumppanuusmaatalousmallia soveltava ruokayhteisö. Jos haluat suunnata tukeasi erityisesti tähän suuntaan, voit osallistua rahoitukseen ryhtymällä Kumppanuushaltijaksi. Myös aiempien joukorahoituskampanjoiden aikana sijoittamasi summa lasketaan tähän mukaan. Jos olet aiemmin osallistunut jo ja haluat päivittää osallistumisesi Kumppanuushaltija-tasolle, mainitse siitä vielä  ostoskorin “Lisätieto tilaukseen” -kohtassa

Toimi näin!
Mukaan pääset 500 eurolla. Sinusta tulee Maanhaltija ja olet lisäksi tukemassa uuden kumppanuusmaatalousyhteisön syntyä Haltijan tilalle. Sinusta tulee tämän uuden ruokayhteisön jäsen, heti kun se perustetaan. Pääset  halutessasi myös suunnittelemaan millainen ruokayhteisöstä tulee.

Ryhtymällä Maanhaltijaksi:
- suojelet humusta
- osallistut ilmastonmuutoksen torjuntatyöhön
- vaikutat ruoan laatuun
- pidät huolta monimuotoisuudesta
- tuet viljelijää hänen työssään nyt ja tulevaisuudessa
- luot uusia sosiaalisia osallistavia rakenteita

Arvostelut 0 arvostelua